VELKOMMEN

VELKOMMEN

Kendall Bhave hjælper ledere og teams med at præstere i hverdagen med bedst mulig energi, trivsel og balance 

En bæredygtig tilgang til sundhed, performance og samarbejde med fokus på bedst mulig udnyttelse af ressourcer og potentiale

Tilmeld dig nyhedsbrevet oG modtag 

Gratis e-bog

Velkommen

Forskning viser, at trivsel og et meningsfyldt arbejdsliv er vigtigt, både når det gælder om at udnytte og udvikle menneskelige ressourcer, sikre langtidsholdbar performance, udleve potentiale og tiltrække og tilknytte engagerende og dygtige medarbejdere.

 

Udfordringen (og styrken) er, at vi mennesker er forskellige. Det, der skaber værdi og trivsel hos dig, gør det ikke nødvendigvis hos mig.

Evnen til at se mennesker, se samspil, kommunikere empatisk og lytte med henblik på at forstå er derfor altafgørende, når vi arbejder med performance og bedst mulig trivsel og balance i hverdagen.

Kig dig omkring
 og find den løsning eller model, der passer til dig og giv mig endelig et kald på mobil 28 53 83 58, hvis du har spørgsmål til noget.

 

God fornøjelse!

Charlotte Kendall

Jeg har brugt Charlotte et par gange til at hjælpe os med at arbejde med det psykiske arbejdsmiljø, herunder adfærd og vaner. Charlotte er enormt dygtig til at få os til at forstå hvordan og hvorfor, vi reagerer som mennesker og hvordan vi ændrer adfærd. Charlotte er god til at kommunikere, senest da vi afholdte vores årlige arbejdsmiljødag, hvor hun underviste 150 medarbejdere og fangede alles opmærksomhed. Her fik vi konkrete værktøjer med hjem, som vi i dag bruger til at styrke og forbedre det psykiske arbejdsmiljø. Jeg kan varmt anbefale Charlotte, da man virkelig får noget med hjem, noget at tænke over og arbejde videre med.

~ Brian Damm

Head of HSE manufacturing, Region NCE

Vestas Wind Systems A/S

Kontakt

+45 28 53 83 53

charlotte@kendallbhave.dk

Pomonagde 9B, 1 sal
4800 Nykøbing F.

Charlotte Kendall

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gratis e-bogen: 
“Styr dig og styr dig godt. Du er din egen vigtigste ressource”

©Kendall Bhave 2024

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere