SUNDHED OG TRIVSEL

Sundhed og Trivsel

Mental sundhed
Stresshåndtering

Vi mennesker kan klare mere, end vi kan holde til i længden. Selvom vi ikke altid tror det, er det oftest dygtige, ambitiøse og engagerede virksomheder, ledere og medarbejdere med noget på hjertet, som risikerer at miste sig selv og balancen.

Jeg kan hjælpe med

Workshops med fokus på trivsel og mental sundhed

Temaer kan være det personlige lederskab, sunde vaner i hverdagen, relationer og samarbejde, motivation, performance og balance, mindre stress og mere overskud. Workshops indeholder altid en kombination af viden,  øvelser, sparring og konkrete værktøjer fx. fysisk aktivitet, målrettet afstresning, søvn, kost, mind-set, persontyper, samtaleværktøjer, planlægning og prioritering.

Kick-off til temadag og arbejdsmiljødag

Skræddersyet indlæg med emner som mental sundhed, det gode psykosociale arbejdsmiljø, komunikation og samarbejde, lederskab og rollemodeller. Alle indlæg indeholder altid en kombination af viden, dialogøvelser, konkrete værktøjer og fælles commitment til slut. 

Dialogbaseret APV

Hjælp til tilrettelæggelse og gennemførelse af dialogbaseret APV med input til handleplaner, konkrete løsningsforslag og en mulig videre proces via workshops, der tilrettelægges ud fra identificerede pointer og arbejdsmiljøudfordringer i APV’en

Fra stress til trivsel

Stress, sygefravær og mistrivsel er et problem for den, der oplever det. Det er et problem for et team og stress kan hæmme trivsel og vækst i en virksomhed. Jeg har hundredevis af stresscoachingforløb og tusindvis af individuelle sessioner i baggagen og tilbyder via evidensbaseret forløb hjælp både til at forebygge og håndtere stress.

Ja tak, ring mig op!

Bestil et uforpligtende opkald.

Thank You, we’ll be in touch soon.

Til små og mellemstore virksomheder

Understøt FN’s verdensmål nr. 3 sundhed og trivsel

Løft den mentale sundhed, skab mening og motivation
og understøt et stærkt psykosocialt arbejdsmiljø

Sæt fokus på ledelse, kommunikation og samarbejde
og understøt herigennem FN’s verdensmål nr. 8
anstændige arbejdspladser

Sæt fokus på medarbejdertrivsel,
sænk time to performance og tiltræk
og tilknyt herigennem talentfulde medarbejdere

Forebyg individuel stress, social stress og mistrivsel

Ingen – hverken virksomheder eller mennesker – vinder på lang sigt, når vi mister overskud og kæmper i blinde. Al god ledelse og virksomhedsudvikling starter derfor med os selv, vores energi, bevidsthed, evne til at sætte mål, have travlt med det rigtige og være vedholdende.

Kendall Bhaves formål består derfor i at hjælpe mennesker og virksomheder med at understøtte de bedste betingelser for et sundt arbejdsmiljø, hvori alle kan udvikle sig og bidrage til værdiskabende resultater og understøtte en mere bæredygtig vinderkultur.

MISSION: At give mennesker og virksomheder de bedste forudsætninger for at blive og forblive sunde, ressourcestærke og værdiskabende gennem en bred vifte af viden, kompetenceudvikling og praksisnære værktøjer.

VISION: At understøtte en bæredygtig sundhed og udvikling og herigennem medvirke til at løfte små- og mellemstore virksomheder og deres potentiale blandt andet via FN’s verdensmål nr. 3 sundhed og trivsel samt FN’s verdensmål nr. 8 anstændige jobs og økonomisk vækst. 

Kontakt

+45 28 53 83 53

charlotte@kendallbhave.dk

Pomonagde 9B, 1 sal
4800 Nykøbing F.

Charlotte Kendall

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gratis e-bogen: 
“Styr dig og styr dig godt. Du er din egen vigtigste ressource”

©Kendall Bhave 2024

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere