Kendall Bhave

Hjælper ledere og teams med at præstere i hverdagen med bedst mulig energi, trivsel og balance

Velkommen til Kendall Bhave

Hvem står bag virksomheden Kendall Bhave? 

Det gør cand.pæd.psyk, konsulent og stresscoach Charlotte Kendall

Charlotte har mere end 13 års erfaring som selvstændig konsulent og coach og hendes erfaring kommer primært fra at have coachet og faciliteret forløb for mennesker, som har haft et ønske om at ændre vaner, adfærd og få mere sundhed, glæde og balance ind i hverdagen. 

I 4 ud af de 13 år som selvstændig har Charlotte, som ekstern konsulent, faciliteret og afviklet mere end 1200 individuelle sessioner i evidensbaseret stresscoaching forløb til ledere og medarbejdere. Her har Charlotte opnået en dyb indsigt i mennesker, trivsel og mental sundhed og fået erfaring med, hvad der får forskellige mennesker til at præstere i hverdagen med bedst mulig energi, trivsel og balance. Resultaterne, Charlottes personlighed og uddannelsesmæssige baggrund som cand.pæd.psyk har medvirket til, at hun i dag underviser arbejdspladser i sundhed og trivsel.

På udvalgte områder samarbejder Charlotte med andre dygtige kapaciteter, hvoraf en af disse er en fast samarbejdspartner: Helle Andresen fra Lederne Storstrømmen. Det gør Charlotte til en stærk sparringspartner for både HR-partnere, ledere og teams.

I 2024 har Kendall Bhave stadig stresscoaching på hylden, men størstedelen af tiden er Charlotte Kendall underviser og sparringspartner for ledere og teams. 

Bestil et uforpligtende opkald

HELLE ANDRESEN, samarbejdspartner 

Helle Andresen, 33 års ledererfaring, formand for Lederne Storstrømmen og konsulent hos Actief-Hartmanns, hvor Helle arbejder med ledercoaching, newplacement og krisehåndtering.

I 16 af de 33 år som leder, har Helle Andresen drevet distanceledelse. Herudover er Helle aktiv i flere bestyrelser.

BETTER TRAVEL & EVENT, samarbejdspartner

Har du eller dit team et ønske om leder- eller teamudvikling på Solkysten, kan Better Travel & Event hjælpe, så både rammer, kursusindhold og program tilpasses jeres ønsker og behov.
 
Better Travel & Event er specialister i skræddersyede løsninger og planlægning af kurser, firmaevent og firmature i udlandet og er medlem af Rejsegarantifonden.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere