Sundhed og Trivsel

Mental sundhed og stresshåndtering

Sæt fokus på "S'et" i ESG

Vi mennesker kan klare mere, end vi kan holde til i længden. Selvom vi ikke altid tror det, er det oftest dygtige, ambitiøse og engagerede arbejdspladser, ledere og medarbejdere med noget på hjertet, som risikerer at miste sig selv og balancen.

Jeg kan hjælpe med

Workshops med fokus på trivsel og mental sundhed

Tema fastsættes ud fra jeres ønsker og behov. Workshops indeholder altid en kombination af viden, øvelser, sparring og konkrete værktøjer.

Kick-off til temadag og arbejdsmiljødag

Skræddersyet indlæg med emner som mental sundhed, det gode psykosociale arbejdsmiljø, kommunikation og samarbejde. Alle indlæg indeholder viden, dialogøvelser, konkrete værktøjer og fælles commitment til slut.

Dialogbaseret APV

Hjælp til tilrettelæggelse og gennemførelse af dialogbaseret APV med input til handleplaner, konkrete løsningsforslag og en mulig videre proces via workshops, der tilrettelægges ud fra identificerede pointer og arbejdsmiljøudfordringer i APV’en.

Fra stress til trivsel

Stress, sygefravær og mistrivsel er et problem for den, der oplever det. Det er et problem for et team og stress kan hæmme trivsel og vækst i en virksomhed. Der tilbydes undervisning, workshops og individuelle, evidensbaseret forløb både til at forebygge og håndtere stress.

Bestil et uforpligtende opkald

Til små og mellemstore virksomheder

Understøt FN’s verdensmål nr. 3 sundhed og trivsel

Løft den mentale sundhed, skab mening og motivation og understøt et stærkt psykosocialt arbejdsmiljø

Sæt fokus på ledelse, kommunikation og samarbejde og understøt herigennem FN’s verdensmål nr. 8 anstændige arbejdspladser

Sæt fokus på medarbejdertrivsel, sænk time to performance og tiltræk og tilknyt herigennem talentfulde medarbejdere

Forebyg individuel stress, social stress og mistrivsel

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere