Anden sparring

Hjælp til løsninger på konkrete problemstillinger ​

Som ekstern sparringspartner kan jeg hjælpe i forskellige roller og opsætninger

Har din virksomhed en HR partner

Kan jeg fx. hjælpe med aftalte opgaver eller indgå som en sparringspartner ift. dynamikker og adfærd på arbejdspladsen, ved ansættelse af ny medarbejder, sammensætning af et team eller som facilitator på et møde.

Har din virksomhed ikke en HR partner

Kan jeg fx. hjælpe med planlægning og selve afholdelsen af MUS samtaler, som en selvstændig opgave eller være med på sidelinjen sammen med en leder under hele eller dele af processen.

Jeg kan hjælpe med

Personaleplanlægning og strategi

Hjælp til at afklare eller belyse forskellige teamdynamikker, sammensætning af et team fx. i forbindelse med modtagelsen af en ny leder, onboarding af nye medarbejdere eller når et team står overfor udfordringer eller opgaver, hvor det er vigtigt at træne kommunikation og samarbejde.

MUS samtaler

Hjælp til planlægning og afvikling af MUS samtaler eller en medvirkende sparringspartner før, under og efter samtalerne.

Hverdagsudfordringer

Samtaler og forløb med ledere og medarbejdere, fx. coaching og sparring på ledelse, kommunikation og samarbejde samt forebyggelse og håndtering af stress.

Ny medarbejder

Hjælp til persontypetest og sparring før, under og efter ansættelsen, hvor vi sparrer om, hvilken ansøger der samlet set vil være den bedste ressource, når vi både ser på faglighed, dynamikken i teamet og på virksomhedens overordnede strategi og mål.

Bestil et uforpligtende opkald

Til små og mellemstore virksomheder

Styrk trivsel og medarbejderengagement

Udvikling af kompetencer og potentiale

Optimal udnyttelse af ressourcer

Mental sundhed og langtidsholdbar performance

Tiltræk og tilknyt talentfulde medarbejdere

Forebyg stress og mistrivsel

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere