Team sparring

En vej til mere tillid, trivsel, engagement og et udviklende arbejdsmiljø

Det er en præmis, at vi fokuserer på og trives med noget forskelligt

Det kan påvirke samarbejdet i et team og det gode arbejdsmiljø. Derfor giver det både mening og værdi at arbejde med team sparring blandt andet via viden, konkrete værktøjer, sparring på hverdagen samt træning af et fælles sprog og en sund feedback kultur. 

Team sparring kan fremme trivsel, motivation, medarbejderengagement og effektivitet og afledt deraf resultater, og det kan være en konkurrencefordel i forhold til tiltrække og tilknytte gode og kvalificerede medarbejdere. 

Team sparring kan have forskellige rammer afhængig af ønsker til læring og mål. Det kan være en halv dag, en hel dag eller et længerevarende forløb. Det sidste anbefales altid, da ændring i adfærd sker over tid. 

Jeg kan hjælpe med

Persontyper og sammensætning af team

Stærke teams har brug for medarbejdere med forskellige kompetencer og perspektiver med henblik på kunne samarbejde om fælles mål og gå i samme retning, selvom de er forskellige. Som værktøj anvender jeg Fokusprofilen/modellen fra Garuda AS.

Træning af empatisk kommunikation

Evnen til at se, møde og forstå hinanden i et team er afgørende, når vi arbejder med teamudvikling og fælles mål. Disse kompetencer kan bl.a. opnås via samtaleværktøjer, træning, et åbent mind-set, nærvær og lysten til at lære, hvordan vi lytter med henblik på at forstå hinanden og hinandens fokus og adfærd.

Justeringer, træning og vedligeholdelse

Verden forandrer sig, markeder forandrer sig. Individer i teams udvikler sig, og teamet som helhed udvikler sig. Derfor er det godt at stoppe op med jævnlige mellemrum - også når det går godt - for at afklare, om teamet har brug for større eller mindre justeringer. Det kan gennem dialog og træning være små justeringer i kommunikationen, i samarbejdet og arbejdsgangene, hvor selv små justeringer kan medfører store forandringer.

Udvidet team sparring

I et samarbejde med Helle Andresen fra Lederne Storstrømmen tilbyder jeg udvidet sparring til lederteams, hvor vi blander teori og praksisviden.

Helle Andresen byder ind med sin praktiske erfaring som leder gennem 33 år, heraf 16 år med distanceledelse og jeg understøtter med viden om, hvorfor mennesker og teams gør, som de gør og hvad I med fordel kan træne for at opnå ændringer i adfærd og blive et stærkere team.

Bestil et uforpligtende opkald

Ønsker til output

Fælles retning og fælles sprog fra gruppe til team og fælles resultater

Bedre kendskab til egne og andres styrker og begræsninger

Et bedre match mellem persontyper, faglige kompetencer og fordeling af opgaver

Forståelse for forskellige reaktioner og behov under en krise, forandring eller vækst

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere