Ledersparring

En vej til øget trivsel og lederfaglig udvikling

Som leder er der en klar sammenhæng imellem trivsel og det at præstere godt

Ledersparring går langt ud over teori fra en bog. Du får støtte, input, gode råd, udfordringer og træning i forskellige værktøjer. Der bliver taget udgangspunkt i dig som leder og menneske, i dine værdier, din hverdag og dine behov for nye handlemuligheder og kompetencer. 

Alle forløb hands-on, løsningsorienterede og praksisnære og den viden og sparring, du får, er tilpasset dig, din virksomhed, dine ønsker og mål. Er du på udkig efter sparring til et team af ledere, så se mere under team sparring. 

Jeg kan hjælpe med

Dit personlige lederskab

Nutidens medarbejdere vil have ledere, de kan mærke. De tiltrækkes og tilknyttes af ledere, som er nærværende, autentiske og gode til at møde dem der, hvor de er. De vil ledes af rollemodeller, som er ressourcestærke, tillidsvækkende, som kender sig selv godt og ved, hvad de står for og på.

Ny leder

Hvad er god ledelse? Hvad indebærer det at blive forfremmet, din nye rolle, nye opgaver og dit nye ledelsesmæssige ansvar? Hvilke udfordringer står du overfor? Hvad stiller det af krav til kompetencer? Dette forløb er skræddersyet til dig, så du kan få hjælp til at stå så stærkt som muligt overfor de nye udfordringer og har overskud til at udvikle dig og blive en god leder.

Online sparring

1 times online eller telefonisk sparring på en hverdagsudfordring.

Udvidet ledersparring​

En sparringspartner, som kan møde os der, hvor vi er, støtte os og på samme tid udfordre os, kan være afgørende for vores udvikling, trivsel og evne til at præstere godt i hverdagen.

Som noget unikt tilbyder Helle Andresen fra Lederne Storstrømmen og jeg udvidet ledersparring, hvor du får 2 sparringspartnere i et individuelt skræddersyet forløb. Vi blander teori og praksisviden i forhold til dit lederjob og dine individuelle udfordringer i lederrollen.

Afspil video

Bestil et uforpligtende opkald

Viden og værktøjer som kan indgå i et forløb

Teori og værktøjer til at stå stærkt i dig selv og dit personlige lederskab, herunder indsigt i dit foretrukne ledelsesfokus, dine styrker og udfordringer, din værdier og det, du står på som leder, dine leveregler, dit potentiale og værktøjer til at passe godt på dig selv som leder

Med en FokusProfil får du kortlagt dine styrker (og svagheder under pres). Du får et hurtigt og letforståeligt indblik i, hvilke ledelses- og arbejdsopgaver du trives med og foretrækker at fokusere på i hverdagen. Du får et værktøj, som giver dig indsigt i, hvordan du møder, kommunikerer og leder dine medarbejdere og du får hjælp til at udnytte og udvikle dine ressourcer mere optimalt og skabe gode resultater både hos dig selv og dine medarbejdere. 

Sparring omkring dit team og hverdagen ift. overordnet strategi, herunder det du bliver målt på som leder, sammensætning af dit team samt people review.

Coaching og træning i, hvordan du forbereder og afholder udviklingssamtaler med forskellige medarbejdertyper samt forslag til forskellige samtaleværktøjer. 

Coaching i konflikthåndtering og den svære samtale, herunder struktur, forberedelse, afholdelse og dine eventuelle følelsesmæssige blokeringer. 

Viden om mental sundhed, et psykisk godt arbejdsmiljø og hvordan du spotter og håndterer stress, herunder udarbejder en tilbagevendelsesplan og hjælper en medarbejder, der skal bedst tilbage efter en sygemelding

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere