TEAM SPARRING_old

Team sparring

Styrk samarbejdet
og det gode arbejdsmiljø

I jobbet har vi forskellige ting, vi fokuserer på og trives med. Vi har forskellige opfattelser af, hvad der er “det rigtige” at sige eller gøre og det påvirker samarbejdet i teamet og det gode arbejdsmiljø. 

Derfor giver det både mening og værdi at arbejde med teamsparring blandt andet via viden, konkrete værktøjer, sparring på i hverdagen samt træning af et fælles sprog og en sund feedback kultur. 

Teamsparring kan fremme trivsel, motivation, medarbejderengagement og effektivitet og afledt deraf resultater, og det kan være en konkurrencefordel i forhold til tiltrække og tilknytte gode og kvalificerede medarbejdere. 

Teamsparring kan have forskellige rammer afhængig af ønsker til læring og mål. Det kan være en halv dag, en hel dag eller et længerevarende forløb. Det sidste anbefales altid, da ændring i adfærd sker over tid. 

Jeg kan hjælpe med

Persontyper og teamsammensætning

Stærke teams har brug for medarbejdere med forskellige kompetencer og perspektiver med henblik på kunne samarbejde om fælles mål og gå i samme retning selvom, de er forskellige. Derved kan virksomheden gøre brug af alles styrker og ressourcer.

Træning af empatisk kommunikation

Evnen til at forstå hinanden, forstå dynamikker og samspil i et team er afgørende, når vi arbejder med teamudvikling og fælles mål. Disse kompetencer kan bl.a. opnås via træning, et åbent mind-set, nærvær og lysten til at lære, hvordan vi lytter med henblik på at forstå hinanden og hinandens fokus og adfærd.

Sådan spiller vi hinanden gode

Det handler om værdier, “spilleregler” og om måden, hvorpå vi siger og gør ting samt vores vaner og adfærd. Vi kan lære at spille hinanden gode ved at finde fælles værdier og leveregler og ved at beslutte, hvordan vores værdier skal se ud i handlinger og adfærd. Herigennem kan vi opnå et større commitment og fælles ansvar og gøre vores bedste for, at alle føler sig mødt, uanset om de fx. er detaljeorienteret, resultatorienteret eller har udviklingsfokus. 

Justeringer, træning og vedligeholdelse

Verden forandrer sig, markeder forandrer sig. Individer i teams udvikler sig, og teamet som helhed udvikler sig. Derfor er det vigtigt at stoppe op med jævnlige mellemrum – også når det går godt – for at afklare, om teamet skal lave større eller mindre justeringer. Det kan gennem dialog og træning handle om små ændringer i kommunikation, samarbejde og arbejdsgange, hvor selv små justeringer kan medfører store forandringer. 

Udvidet teamsparring

I et samarbejde med Helle Andersen fra Lederne Storstrømmen tilbyder jeg udvidet ledersparring til lederteams, hvor I som team får 2 undervisere og sparringspartnere i en skræddersyet opsætning.  

Vi blander teori, værktøjer og praksisviden. Helle Andresen byder ind og udfordrer med sin praktiske erfaring som leder gennem 33 år og jeg understøtter teori og viden om, hvorfor mennesker og teams gør, som de gør og hvad vi kan gøre i stedet for at opnå en bedre dynamik, et stærkere sammenhold og samarbejde, som i sidste ende kommer alle til gode.

Ja tak, ring mig op!

Bestil et uforpligtende opkald.

Thank You, we’ll be in touch soon.

Ønsker til output

Fælles retning og fælles sprog
fra gruppe til team og fælles resultater

Bedre kendskab til egne
og andres styrker og begræsninger

Et bedre match mellem persontyper, faglige
kompetencer og fordeling af opgaver

Forståelse for forskellige reaktioner
og behov under en krise, forandring eller vækst

Værdiskabende match og output

Før opstart af et samarbejde afholdes altid et indledende fysisk eller virtuelt møde. Her taler vi om udfordringer, ønsker, behov og formål. Vi vender ønsker til output, ramme og tidsramme og med udgangspunkt i dette fremsendes et skriftligt og individuelt tilpasset oplæg med priser. 

Kontakt

+45 28 53 83 53

charlotte@kendallbhave.dk

Pomonagde 9B, 1 sal
4800 Nykøbing F.

Charlotte Kendall

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag gratis e-bogen: 
“Styr dig og styr dig godt. Du er din egen vigtigste ressource”

©Kendall Bhave 2024

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere