OM KENDALL BHAVE_old

Bag Kendall Bhave står cand.pæd.psyk, konsulent og coach Charlotte Kendall. Charlotte har mere end 13 års erfaring med at hjælpe mennesker med at præstere i hverdagen med bedst mulig trivsel og balance. 

Charlotte har i en tidlig alder udviklet evnen til at “se” mennesker, se samspil i relationer og forstå adfærd. Den evne har hun videreudviklet ved at uddanne sig til cand.pæd.psyk, coach og stresscoach. I 2011 startede Charlotte op som selvstændig og den viden og erfaring hun trækker på i dag, når hun er sparringspartner for ledere og teams kommer primært fra to veje. 

Den ene vej består af coachingtimer og forløb, hvor hun har coachet og vejledt i fysisk og mental sundhed. Her har Charlotte arbejdet med hverdagsvaner og værktøjer som kost, fysisk aktivitet, målrettet afstressning, søvn, mind-set og strategier til at ændre adfærd over tid. 

Den anden vej består af evidensbaserede stresscoachingforløb, hvor Charlotte har mødt og coachet mennesker ude af balance. Her har Charlotte hovedsaglig coachet ledere, mellemledere og ejerledere og er ad den vej blevet inviteret ind i teams og virksomheder, hvor hun har været en sparringspartner, som har hjulpet med at løfte den mentale sundhed, trivslen, kommunikation og samarbejde. 

Som solo-selvstændig, ejer af egen virksomhed og mor til to teenagere, kender Charlotte om nogen til udfordringer med at være til stede i nuet præstere og få hverdagen til at balancere. På den baggrund og i et samspil med sin uddannelsesmæssige baggrund, deler Charlotte ud af egne erfaringer og giver håndgribelig og løsningsorienteret sparring, som hun underbygger med viden og konkrete værktøjer. På udvalgte områder samarbejder Charlotte med andre dygtige kapaciteter. Det gør, at hun både alene og sammen med andre, er en stærk, autentisk og tillidsvækkende sparringspartner for ledere og teams. 

HELLE ANDRESEN, samarbejdspartner 

Helle Andresen, 33 års ledererfaring, formand for Lederne Storstrømmen og konsulent hos Actief-Hartmanns, hvor Helle arbejder med ledercoaching, newplacement og krisehåndtering.

I 16 af de 33 år som leder, har Helle Andresen drevet distanceledelse. Herudover er Helle aktiv i flere bestyrelser.

”For at lykkes med implementeringen af vores strategi og værdier, henvendte vi os til Charlotte Kendall, som vi i forvejen benytter som coach i vores virksomhed, og bad hende stå for implementerings- og forankringsopgaven. Charlotte er en dygtig proceskonsulent og facilitator. Med fokus på relationerne og samarbejdet, har hun formået at inddrage alle ansatte i implementeringsprocessen og få organisationens samlede videns- og erfaringspulje sat i spil. Hun har skabt rum og rammer for dialog på tværs af alle ansatte i organisationen og er på kort tid lykkes med at få gjort værdierne meningsfulde, så de nu afspejles og efterleves i hverdagen. Processen har bidraget til, at medarbejderne føler sig værdsat og påskønnet og det har været med til at give motiverede ansatte, som samarbejder på tværs i organisationen efter det samme mål”.

Anne Brodersen, Forstander Fonden Toldhuset 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.  Læs mere